Bidragsytere

Portrett av Agnethe Hakestad

 

 

 

 

 

 

Agnethe Hakestad er vår ferskeste bidragsyter. Hun er 27 år og bor på Vestre Åmøy utenfor Stavanger. Hun har vært gjennom en stor livsstilsendring og vektnedgang og har nettopp startet en blogg som handler om opplevelsene og erfaringene rundt det. På bloggen kan vi som ønsker å leve og spise sunnere, få tips om oppskrifter på sunn og god mat.

 

 

 

 

 

 

Maria Arellano Habbestad kommer fra Mexico og har bakgrunn som grafisk designer og Kunst- og håndverkslærer. Hun er gift og mor til to jenter. Hun er svært glad i å være med familien sin. På fritiden liker Maria å gå på tur, se film, lese bøker eller tegne. Maria er interessert i alle kreative fag, men har en spesiell forkjærlighet for å skrive og lese. Hun trives i Tenk Mer og bidrar ofte med illustrasjoner og tekster. Maria er også styremedlem i Tenk Mer.

 

Portrett av Aud Jorunn Haugen Hakestad

 

 

 

 

 

Aud Jorunn Hakestad bor i Stavanger, er 59 år og arbeider i bibliotek. Hun har master i lesevitenskap og bruker mye av fritida på å lese; både romaner og dikt, men også fagbøker om tida vi lever i. Hun er opptatt av verktøy i alle former – fra laptop til hammer og strikkepinner. Hun skriver om å skrive, og som den eldste i redaksjonen om kvinners liv fra 70-tallet og framover.

Portrett av Ida Joynt
Ida Joynt

 

 

 

 

 

 

Ida er 23 år gammel, kommer fra Nittedal og bor nå i Oslo. Hun er programleder for popkulturpodkasten Rad Crew NEON og er lidenskapelig opptatt av de meste som har med film, TV, musikk og spill å gjøre. Hun er opptatt av å fremheve hvordan populærkulturen, som mange ser på som simpel underholdning, faktisk kan lære oss mye om både oss selv og verdenen vi lever i.

 

 

 

 

 

 

Rakhshan Abbasi har arbeidet innen markedsføring i sju år, både som konsept-forfatter og som teamleder for kampanjer. Nå er hun gjesteskribent ved Sandnes bibliotek og der har hun dekket ulike aktiviteter med omtale og intervjuer. Hun er interessert i å dekke sosiale tema og nyheter, og ønsker å legge vekt på aktuelle saker som gjelder det norske samfunnet.

 

 

 

 

 

 

Safiatu bor i Sandnes og kommer opprinnelig fra Guiné-Bissau. Hun er opptatt av språk og identitet og liker å lære nye ting. Hun arbeider til daglig som assistentlærer for barn og studerer for tiden pedagogikk.

Anette Randeberg er avdelingsdirektør i Helfo, utdannet jurist og amatørskribent. Mor til to voksne gutter og matmor til 2 katter. Elsker å lese bøker, lage god mat eller å jobbe litt i hagen. Drømmer om å kombinere slektsgranskning, historieinteresse og det å skrive historier. Anette bidrar med tekster og dikt.

Laura er britisk og har bodd noen år i Norge.  Hun er fascinert av språk og interkulturell kommunikasjon, og prøver å se den morsomme siden ved kulturforskjeller.

Selvportrett av Anna Isabel

Selvportrett av Anna Isabel

Anna Isabel Bjelland Moody bidrar med sine tegninger. Vi kan snart gratulerer henne som ferdig utdannet bibliotekar. Vi håper at hun tar med seg gaming og tegning inn i arbeidslivet. Hun er veldig glad i vannpokemon og monstre.

Portrett av Rolf Atle Kristoffersen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rolf Atle Kristoffersen er 50 år og bor i Stavanger. Han er utdannet innen juss og økonomi, og har nylig tatt en Bachelor i retorikk. Han har alltid likt å lese, både thrillere og samfunnsorientert litteratur, og er opptatt av rettferdighet for alle i det samfunnet vi lever i. Rettferdighet betyr at alle behandles grunnleggende likt, og har de samme muligheter som alle andre til å realisere seg selv og få ut sitt potensial som medmenneske og individ. Han håper på stort engasjement fra leserne, og er glad i en god og lærerik debatt.

Steev Vieira logo

 

Steev Vieiras lidenskap er fotografi og arbeidene hans er vist i flere individuelle og kollektive utstillinger siden 2007. Han er en kreativ og omgjengelig person som elsker dyr og prøver å gjøre sin del for å beskytte miljøet. Han flyttet fra Portugal til Norge i 2013.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tore Edland er fra Stavanger og har vært frivillig i Folkeakademiet i Rogaland og Stavanger noen år. Han er historiker, indieforfatter og fotograf. En kreativ mann med mange lidenskaper. Han driver sitt eget enkeltpersonforetak «Poetify publishing & photography». Tore har et stort engasjement for historieformidling og har erfaring fra diverse museer 20 år tilbake i tid. Han har også jobbet mange år i den norske kirke, med trosopplæring og diakoni. På fritiden er han ofte på joggetur eller på tur i naturen med sitt fotokamera. Du finner han også med en kaffikopp og bok i fargegata i Stavanger. Fotballaget er mørkeblått: heia Viking!